Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла Вікторівна2014-11-052014-11-052014Грек, О. В. Рацоналізація технології альбумінної маси / О. В. Грек, А. В. Тимчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 302.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18061Використання білкових компонентів молочної сироватки сприяє вирішенню екологічних, технологічних та економічних завдань. The use of whey protein components help root environmental, technological and economic problems.otherальбумінна масасироваткабілкові компонентиalbuminna weightserumprotein componentsкафедра технології молока і молочних продуктівРаціоналізація технології альбумінної масиOther