Раціоналізація технології альбумінної маси - Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2014)
Використання білкових компонентів молочної сироватки сприяє вирішенню екологічних, технологічних та економічних завдань. The use of whey protein components help root environmental, technological and economic problems.
Keywords: альбумінна маса; сироватка; білкові компоненти; albuminna weight; serum; protein components; кафедра технології молока і молочних продуктів