Склад морозива (Патент на винахід № 110517) - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михайлюк, Ірина Юріївна; Хільок, Євген Едуардович; Стахурський, Олександр Васильович (My University, 2016)
Склад морозива, що містить молочний жир, сухий молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить сорбіт. The composition of the ice cream containing milk fat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water, wherein further comprising sorbitol.
Keywords: морозиво; ice; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів