Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаМихайлюк, Ірина ЮріївнаХільок, Євген ЕдуардовичСтахурський, Олександр Васильович2017-05-122017-05-122016Патент 110517 UA, МПК А23G 09/32 (2006.01) Склад морозива / Осьмак Т. Г., Михайлюк І. Ю., Хільок Є. Е., Стахурський О. В. – u 2013 12333 ; заявл. 21.10.2013 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25202Склад морозива, що містить молочний жир, сухий молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить сорбіт. The composition of the ice cream containing milk fat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water, wherein further comprising sorbitol.uk-UKморозивоiceкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСклад морозива (Патент на винахід № 110517)Other