Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей - Бондарєва, Вікторія; Макаренко, Олександр Григорович; Мірошников, Олег Миколайович; Гоцуляк, Я. Н.; Попова, Антоніна Валеріївна (My University, 2013)
У даній роботі з допомогою тест-культур дріжджів Candida albicans та грибів роду Malassezia визначалась можливість використання в емульсійних системах в якості консервую чого засобу нативних ефірних олій.
Keywords: candida albicans; malassezia; ефірна олія; троянда; грінделія; емульсія; candida albicans; malassezia; эфирное масло; роза; гринделия; эмульсионная система; candida albicans; malassezia; essential oil; rosе; grindely; emulsion system; кафедра харчової хімії; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів