Бондарєва, ВікторіяМакаренко, Олександр ГригоровичМірошников, Олег МиколайовичГоцуляк, Я. Н.Попова, Антоніна Валеріївна2013-11-142013-11-142013Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей / В. Й. Бондарева, О. М. Мірошников, О. Г. Макаренко та ін. // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 17-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11263У даній роботі з допомогою тест-культур дріжджів Candida albicans та грибів роду Malassezia визначалась можливість використання в емульсійних системах в якості консервую чого засобу нативних ефірних олій.uk-UKcandida albicansmalasseziaефірна оліятрояндагрінделіяемульсіяcandida albicansmalasseziaэфирное маслорозагринделияэмульсионная системаcandida albicansmalasseziaessential oilrosеgrindelyemulsion systemкафедра харчової хіміїкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЗастосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостейArticle