Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату - Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Бончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2014)
Раціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості, стійкістю до черствіння під час зберігання. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical indicators of quality, resistance to cherstvenie during storage.
Keywords: підвищення якості; порошок з кабачків; бісквітні напівфабрикати; improve the quality of; powder with zucchini; biscuit semis; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції