Філіпенко, Вікторія ВалеріївнаБончак, Інна ВасилівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаТарасенко, Тетяна Анатоліївна2014-07-092014-07-092014Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату / Вікторія Філіпенко, Інна Бончак Олександра Нєміріч та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 92-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16023Раціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості, стійкістю до черствіння під час зберігання. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical indicators of quality, resistance to cherstvenie during storage.uk-UKпідвищення якостіпорошок з кабачківбісквітні напівфабрикатиimprove the quality ofpowder with zucchinibiscuit semisкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикатуOther