Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаМиколів, Іван МихайловичБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2016-09-282016-09-282015Ющенко, Н. М. Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктів / Н. М. Ющенко, І. М. Миколів, У. Г. Кузьмик // Вісник Харківського Національного Технічного Університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – 2015. – Вип. 166. - С. 69–75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24237У статті запропоновано використання несмажених зерен гречки в рецептурах кисломолочних продуктів. Встановлено рекомендовані дози внесення гречаного зерна, визначено органолептичні та фізико-хімічні показники зразків продуктів. The article proposed the use of non-fried buckwheat grain in formulations of fermented milk products. The recommended dose of making buckwheat grains, defined the organoleptic and physico-chemical indicators of product samples.uk-UKзелена гречкакисломолочні продуктиgreen buckwheatdairy productsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВикористання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктівArticle