Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктів - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2015)
У статті запропоновано використання несмажених зерен гречки в рецептурах кисломолочних продуктів. Встановлено рекомендовані дози внесення гречаного зерна, визначено органолептичні та фізико-хімічні показники зразків продуктів. The article proposed the use of non-fried buckwheat grain in formulations of fermented milk products. The recommended dose of making buckwheat grains, defined the organoleptic and physico-chemical indicators of product samples.
Keywords: зелена гречка; кисломолочні продукти; green buckwheat; dairy products; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування