Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор Мирославович2012-12-172012-12-172002Гончаров, Г. І. Використання фосфатів як одна з умов покращання якості ковбасних виробів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Вісник Сумського Національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. – 2002. – Вип. 6. - С. 284-287.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4470Розглянуто сировинну базу м’ясної промисловості України, яка останнім часом значно скоротилась і погіршалась. Значні відхилення якості м’яса зумовлюють пошук шляхів і способів його раціонального використання. Одним із технологічних прийомів при виробництві варених ковбасних виробів є використання фосфатних препаратів.Consideration of the raw materials of meat industry in Ukraine, which has recently been significantly reduced and deteriorated. Significant deviations meat quality must determine search ways and means of its rational use. One of the technological methods in the production of boiled sausages is the use of phosphate products.otherякістьм’ясна сировинаварені ковбасифосфатні препаратиqualityraw meatboiled sausagesphosphate preparationsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання фосфатів як одна з умов покращання якості ковбасних виробівArticle