Використання систем управляння якістю та безпечністю на підприємствах України - Іванишина, Катерина Миколаївна; Рубанка, Катерина Володимирівна (My University, 2022)
Робота присвячена огляду систем управління якістю та безпечністю, що використовуються в Україні на підприємствах харчової промисловості. Описано процеси, які мають включати такі системи, перераховані нормативні документи згідно яких проводиться контроль виробництва. Проаналізовано переваги застосування систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів. The publication is dedicated to the review of quality and safety management systems used in Ukraine at food industry enterprises. Processes that should include such systems are described, regulatory documents are listed according to which production control is carried out. The advantages of using food quality and safety management systems are analyzed.
Keywords: кафедра технології консервування; системи управляння якістю; безпечність продуктів; процеси; quality management systems; product safety; processes