Підвищення продуктивності праці на елеваторі шляхом проведення фотографії робочого часу - Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2016)
В роботі представлено метод аналізу робочого часу лаборанта елеватора. Запропонований метод підвищення продуктивності праці лаборантів елеватора шляхом проведення фотографії робочого часу дозволяє виявити недоліки у трудовій дисципліні робітників, можливі порушення технологічного процесу, скоротити втрати часу та підвищити продуктивність праці. Метод є ефективним та простим. Може застосовуватися для робітників всіх категорій та для будь-яких виробничих структур, зокрема об’єктів харчової промисловості.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; фотографія робочого дня; продуктивність праці; елеватор; втома; безпека; timekeeping of the day; elevator; productivity; fatigue; safety