Свідерська, Олександра ІгорівнаЯровий, Володимир ЛеонідовичТкач, Леонід Павлович2012-01-312012-01-312004Свідерська, О. І. Дослідження теплофізичних властивостей дробини пивної / О. І. Свідерська, В. Л. Яровий, Л. П. Ткач // Харчова промисловість : наук. зб. – К. : НУХТ, 2004. - № 3. – С. 33-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/153Для технологічних і конструкторських розрахунків процесу сушіння і зберігання продукту необхідні знання фізичних і теплофізичних властивостей пивної дробини. Але при їх визначенні інтенсивність процесів має бути такого ж порядку, що і у виробничих умовах, і потрібні саме ефективні значення теплофізичних характеристик. Такі вимоги задовольняє метод комплексного теплометричного визначення теплофізичних характеристик вологих продуктів.For technological and engineering design of drying and storage products knowledge of the physical and thermal properties of sparging. But their definition of intensity processes must be of the same order as in a production environment, it is effective and necessary values thermal characteristics. This method satisfies the requirements of complex teplometrychnoho determine the thermal characteristics of wet food.otherпивна дробинатеплофізичні характеристикипроцес сушінняspargingthermal characteristicsdrying processкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження теплофізичних характеристик дробини пивноїArticle