Кошова, Валентина МиколаївнаГусєва, Оксана АндріївнаГординська, А. І.2015-02-112015-02-112014Кошова, В. М. Використання обліпихи для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, О. А. Гусєва, А. І. Гординська // Наукова і технічна інформація в плануванні і здійсненні наукових досліджень та реалізації проектів : збірник наукових доповідей міжнародної конференції. - Варшава, 2014. – Ч. 7. - С. 14-18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19407Приготовлений на натуральній основі безалкогольний напій «Обліпиховий» не потребує синтетичних ароматизаторів, оскільки натуральна сировина, яка використовується для приготування напою, має природний інтенсивний аромат. Prepared on the basis of natural soft drink "Oblipihoviy" needs no synthetic fragrances as natural raw materials used to prepare the drink, has a natural intense flavor.otherнапійвижимкисік і морс обліпиховийячмінний екстрактbeverageoilcakejuice and fruit juicebarley extractкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання обліпихи для приготування безалкогольних напоївArticle