Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Каржевська, Олександра Михайлівна (My University, 2014)
Перспективним напрямом є активні оболонки. Основною сировиною є полісахариди. Їстівні покриття захищають продукт від втрати маси. The promising direction is active shells. The main raw materials are polysaccharides. Edible coatings protect the product from loss of mass.
Keywords: збереження; якість; харчові продукти; saveting; quality; food products; кафедра експертизи харчових продуктів