Арсеньєва, Лариса ЮріївнаШульга, Оксана СергіївнаЧорна, Анастасія ІванівнаКаржевська, Олександра Михайлівна2018-07-202018-07-202014Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини / Л. Ю. Арсеньєва, О. С. Шульга, А. І. Чорна, О. М. Каржевська // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : II міжнародна науково-практична конференція, 23 грудня 2014 р., м. Львів. – С. 204-205https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28048Перспективним напрямом є активні оболонки. Основною сировиною є полісахариди. Їстівні покриття захищають продукт від втрати маси. The promising direction is active shells. The main raw materials are polysaccharides. Edible coatings protect the product from loss of mass.uk-UKзбереженняякістьхарчові продуктиsavetingqualityfood productsкафедра експертизи харчових продуктівНапрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировиниThesis