Ефективність функціонування інтегрованих структур у сільському господарстві - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2015)
Із позицій системного підходу досліджено теоретико0методологічні та прикладні аспекти розвитку інтеграційних процесів у сільському господарстві крізь призму організаційних, економічних та соціальних чинників. Опрацьовано організаційний, управлінський та ресурсний інструментарій їх функціонування. Проведено комплексне дослідження ефективності господарської діяльності агрохолдингів, проаналізовано використання ними ресурсного потенціалу, розроблено напрями підвищення ефективності господарської діяльності

From positions of approach of the systems investigational teoretiko methodological and the applied aspects of development of integration processes in agriculture through the prism of organizational, economic and social factors. The organizational, administrative and resource tool of agrokholdingiv. Complex research of efficiency of the use of resource potential and socio0economic factors of development of integration processes is conducted in an economy
Keywords: інтегровані структури; агрохолдинг; конкурентоспроможність; ефективність; управління; computer; integrated structures; agrokholding; competitiveness; efficiency; nagement; кафедра економіки і права