Вивчення спектру потенційних біотерапевтичних властивостей молочнокислих бактерій - Старовойтова, Світлана Олександрівна; Горчаков, Володимир Юрійович (My University, 2007)
Під час перевірки фізіологічної дії молочнокислих бактерій на організм людини, ми спиралися на раніше проведені різними авторами клінічні дослідження. Збіг отриманих нами результатів за допомогою КМЕ з результатами клініцистів, дає підставу рекомендувати КМЕ для проведення попередніх досліджень нових пробіотичних препаратів та інших препаратів на виявлення їх фізіологічної дії гна організм людини без її безпосередньо участі. When testing the physiological effects of lactic acid bacteria in the human body, we relied on previously conducted clinical studies by different authors. The coincidence of our results by using the results of KME clinicians recommend KME provides a basis for preliminary studies of new probiotic preparations and other drugs to identify their physiological effects on humans without their direct involvement.
Keywords: молочнокислі бактерії; потенційна біотерапевтична дія; КМЕ; lactic acid bacteria; potencial biotherapeutic activity; CME; кафедра біотехнології і мікробіології