Аналіз ринку крафтового йогурту - Іващенко, Ольга Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2023)
Крафтові продукти виготовляють в умовах малих потужностей невеликими партіями за індивідуальними рецептами майстрів, які вкладають у ці вироби креативність та унікальність на основі поєднання традиційних та інноваційних технологій для задоволення потреб сучасних споживачів. В Україні крафтовий бізнес у різних сферах виробництва з кожним роком набуває все більшої популярності.
Keywords: крафтовий йогурт; унікальний рецепт; крафтові продукти; craft yogurt; craft products; кафедра технології молока і молочних продуктів