Іващенко, Ольга МиколаївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2023-06-232023-06-232023Іващенко, О. Аналіз ринку крафтового йогурту / О. Іващенко, Г. Поліщук // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м.Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 185-187https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40942Крафтові продукти виготовляють в умовах малих потужностей невеликими партіями за індивідуальними рецептами майстрів, які вкладають у ці вироби креативність та унікальність на основі поєднання традиційних та інноваційних технологій для задоволення потреб сучасних споживачів. В Україні крафтовий бізнес у різних сферах виробництва з кожним роком набуває все більшої популярності.otherкрафтовий йогуртаналіз ринкукрафтові продуктиcraft yogurtmarket analysiscraft productsкафедра технології молока і молочних продуктівАналіз ринку крафтового йогуртуThesis