Електростимулювання мікрофлори аеротенків: оптимізація процесу - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2011)
Охарактеризовано метод інтенсифікації біологічного очищення стічних вод в аеротенках. Доведено, що електростимулювання дасть можливість підвищити ферментативну активність активного мулу і скоротити тривалість процесу на 25 %.
Keywords: стічні води; активний мул; електростимулювання; аеробне очищення; sewage; aerobic process; electrostimulation; кафедра екології та екоменеджменту