Інноваційний адаптаційний потенціал підприємства - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2008)
В статті визначається сутність інноваційного адаптаційного потенціалу, його місця в механізмі інноваційного розвитку промислових підприємств і основних методичних положень щодо його оцінки і обґрунтування напрямків інноваційного розвитку підприємства. The paper defined the essence of innovative adaptive capacity, its place in the mechanism of innovation development industry and basic methodological provisions for its evaluation and study areas of innovation development.
Keywords: innovative potential of the enterprise; інноваційний потенціал підприємства; розвиток підприємства; enterprise development; кафедра економіки праці та менеджменту