Дослідження кінетики регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки - Андрусіник, Анастасія Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2019)
В роботі розглянуто питання впливу різних способів сушіння на регідратаційні властивості сушеної зелені петрушки. Досліджено що мікрохвильове сушіння петрушки дозволяє досягти вищого значення рівноважного вмісту масової частки вологи в процесі регідратації сухої петрушки, порівняно з сушінням гарячим повітрям. The paper considers the effects of different drying methods on the rehydration properties of dried parsley. It was investigated that microwave drying of parsley allows to achieve the highest value of the equilibrium content of the mass fraction of moisture in the process of rehydration of dry parsley, compared with drying with hot air.
Keywords: сушіння; регідратація; зелень петрушки; drying; rehydration; parsley greens; кафедра технології консервування