Андрусіник, Анастасія ВасилівнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2019-04-242019-04-242019Андрусіник, А. В. Дослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки / А. В. Андрусіник, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: Зб. праць за підсум. VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. вчен., асп. і студ. (17 – 18 квітня 2019 р.). – К.: РВВ НУБіП, 2019.– С.264.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29155В роботі розглянуто питання впливу різних способів сушіння на регідратаційні властивості сушеної зелені петрушки. Досліджено що мікрохвильове сушіння петрушки дозволяє досягти вищого значення рівноважного вмісту масової частки вологи в процесі регідратації сухої петрушки, порівняно з сушінням гарячим повітрям. The paper considers the effects of different drying methods on the rehydration properties of dried parsley. It was investigated that microwave drying of parsley allows to achieve the highest value of the equilibrium content of the mass fraction of moisture in the process of rehydration of dry parsley, compared with drying with hot air.uk-UKсушіннярегідратаціязелень петрушкиdryingrehydrationparsley greensкафедра технології консервуванняДослідження кінетики регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушкиThesis