Бідаш, Дар’я Юріївна2022-05-262022-05-262022Бідаш, Д. Ю. Виробництво рафінованої високоолеїнової соняшникової олії та майонезних соусів з нетрадиційним підкислювачем : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дар’я Юріївна Бідаш ; наук. керівник Валерій Іванович Бабенко. – Київ, 2022. – 121 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37527кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівемульсіявисокоолеїнова соняшникова оліямайнонезний соусяблучний оцетдезодораціяВиробництво рафінованої високоолеїнової соняшникової олії та майонезних соусів з нетрадиційним підкислювачемOther