Соловей, Олена СергіївнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2019-04-242019-04-242019Соловей, О. С. Плоди калини як сировина для харчової промисловості / О. С. Соловей, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: Зб. праць за підсум. VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. вчен., асп. і студ. (17 – 18 квітня 2019 р.). – К.: РВВ НУБіП, 2019.– С.263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29157В роботі наведено результати комплексної оцінки пріоритетності деяких сортів калини звичайної для виробництва харчових продуктів. Ягоди калини є високоефективною сировиною харчової промисловості у виробництві сиропів, морсів, цукатів, напоїв тощо. The paper presents the results of a comprehensive assessment of the priority of some varieties of common currants for food production. Berries of Kalina are highly effective raw materials of the food industry in the production of syrups, mozz, candied fruits, beverages, and the like.uk-UKягоди калинивиробництвосировинаberries potatoesproductionraw materialsкафедра технології консервуванняПлоди калини як сировина для харчової промисловостіThesis