Арсеньєва, Лариса ЮріївнаХіврич, Борис ІвановичМахинько, Валерій МиколайовичБорисенко, Олена ВікторівнаБондар, Наталія Петрівна2012-12-242012-12-242003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба / Л. Ю. Арееньева, Б. І. Хиврич, В. М. Махинько, Н. Н. Бондар , О. В. Борисенко // Безпечність продуктів харчування вітчизняного виробництва : науково-технічна конференція. - 2003. - С. 52-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4827Представлено дослідження з розроблення способів зниження антипоживних речовин у складі продуктів переробки бобових, які пропонуються для підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Research on developing ways to reduce non-nutritional substances in legume products that are offered to enhance the nutritional and biological value baked goods are presented.uk-UKантипоживні речовинипродукти переробки бобовиххлібnon-nutritional substanceslegume productsbreadкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиАнтиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаArticle