Шляхи зростання грошових потоків підприємства - Ситник, Інна Петрівна; Степаненко, К. М. (My University, 2012)
У тезах розглянуто сутність грошових потоків підприємства як інструменту, за допомогою якого можна досягти бажаного результату діяльності підприємства — отримання прибутку. Визначено основу ефективного управління грошовими потоками підприємства — підтримання належного рівня платоспроможності та ліквідності суб’єкта господарювання.
Keywords: рівень ліквідності та платоспроможності; прогнозування потоків грошей підприємства; грошовий потік; управління грошовими потоками; фінансове забезпечення; уровень ликвидности и платежеспособности; денежный поток; прогнозирование потоков денег предприятия; управление денежными потоками; финансовое обеспечение; liquidity and solvency; forecasting of cash flow of enterprise; cash flow; cash flow management; funding; кафедра фінансів