Математична модель управління запасами продукції під час ведення господарської діяльності - Медведєв, Микола Георгійович; Романенко, Вікторія Миколаївна; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2013)
В тезах обґрунтовано необхідність управління товарно-матеріальними запасами під час ведення господарської діяльності. Сформульовано математичну модель формування обсягу та структури запасів, які б забезпечили неперервність і стабільність виробничого процесу при мінімальних витратах. In the theses the necessity of mantrial goods supply management at the conduct of economic activity is reasoned. The mathematical model of forming volume and structure of supplies that would provide continuity and stability of productive process at minimum expenses is outlined.
Keywords: управління запасами; математична модель; оптимізація; supply management; mathematical model; optimization; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.