Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаПовх, Тетяна МихайлівнаПалій, Інна Василівна2017-06-142017-06-142014Збагачення галактинів кальцієм та харчовими волокнами / Ю. П Крижова, І. І. Кишенько, О. А. Топчій та ін. // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – 2014. – Т. 16, № 2 (59). - Ч. 4. – С. 84-90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25513Збільшення потреби населення України в продуктах оздоровчо-профілактичного призначення привело до виникнення і розвитку якісно нового направлення у розробленні та виробництві м ’ясних продуктів з використанням нетрадиційних ресурсів наявної рослинної сировини, що не використовується взагалі або використовується не раціонально. На думку фахівців, зниженню рівня захворювань, поряд з соціальними та економічними факторами, повинно сприяти достатнє виробництво і нормальне споживання продуктів харчування масового попиту.галантиникунжутне насінняморквяні волокнамигдальм’ясомікроелементимакроелементитехнологіяпрофілактикахарчуваннягалантиныкунжутные семенаморковные волокнаминдальмясомикроэлементымакроэлементытехнологияпрофилактикапитаниеgalantinisesame seedcarrot fibresalmondmeatoligoelementssmacronutrientstechnologyprophylaxisfeedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЗбагачення галактинів кальцієм та харчовими волокнамиArticle