Сік відновлений морквяно-фруктовий (Патент на корисну модель № 52813) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2010)
Сік морквяно-фруктовий відновлений до вмісту сухих речовин 12%, який включає концентрований фруктовий сік, який додатково містить натуральний морквяний сік у наступному співвідношенні компонентів, %: сік концентрований фруктовий – 5,0-7,0; натуральний морквяний сік – 93,0-95,0. The juice Carrot-Fruit restored to the dry matter content of 12%, which includes a concentrated fruit juice, further comprising natural carrot juice in the following component ratio,% concentrated fruit juice - 5,0-7,0; natural carrot juice – 93,0 -95,0.
Keywords: морквяний сік; концентрований фруктовий сік; carrot juice; concentrated fruit juice; кафедра технології консервування