Сутність та складові інноваційного потенціалу підприємства - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2012)
У тезах наведено наукові підходи до визначення поняття «інноваційний потенціал» та визначено його складові.
Keywords: інноваційний потенціал підприємства; potential innovation capacity; кафедра економіки і права