Підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України - Арич, Михайло Іванович (My University, 2015)
Одним з ключових елементів менеджменту підприємства та підвищення його конкурентоспроможності є системи управління його фінансово-економічними результатами. Управлінська діяльність передбачає собою вплив суб’єктів на об’єкти управління, виконуючи при цьому такі функції менеджменту, як планування, організація, мотивація та контроль. One of the key elements of the management company and increase its competitiveness management of its financial and economic results. Management activities involves an impact on objects of control, while performing management functions such as planning, organization, motivation and control.
Keywords: кафедра фінансів; молочна промисловість; конкурентоспроможність; менеджмент; competitiveness; management; dairy industry