Удосконалення технологій і модернізація обладнання бродильних виробництв - Коваль, Ольга Володимирівна (My University, 2016)
Дисертаційна роботу присвячена огляду і аналізу особливостей бродильних технологій. Розглядаються технології виробництва виноматеріалів для шампанських та ігристих вин, особливості вторинного бродіння у виробництві шампанського, технології зброджування середовищ в хлібопекарній галузі, зброджування цукровмістких середовищ при виробництві етилового спирту. The thesis is devoted to the review and analysis of the features of fermentation technology. Discusses wine production technology for sparkling wines, especially the secondary fermentation in the production of champagne, fermentation technology environments in the baking industry, fermentation of sugar-containing media technology in the production of ethyl alcohol.
Keywords: перехідні процеси; мікроорганізми; бродіння; технологія; кафедра готельно-ресторанної справи; transients; microorganisms; fermentation; technology