Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами - Національний університет харчових технологій (My University, 2022)
У матеріалах конференції наведено доповіді за напрямами: автоматизація процесів керування технологічними процесами та комплексами, інтелектуальні системи керування та аналізу даних, інтегроване автоматизоване керування організаційно-технічними системами, інформаційні системи керування у виробництві та освіті. Видання містить програму і матеріали Міжнародної науково-технічної конференції. Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно-технічним працівникам, виробничникам, потенційним інвесторам, студентам вищих закладів освіти та всім, хто пов’язаний з харчовою промисловістю та автоматизацією. In the materials of the conference, reports are given in the areas of: automation of processes of managing technological processes and complexes, intelligent systems of management and data analysis, integrated automated management of organizational and technical systems, information systems of management in production and education. The publication contains the program and materials of the International Scientific and Technical Conference. The materials of the conference will be useful to scientific and engineering-technical workers, manufacturers, potential investors, students of higher educational institutions, and everyone related to the food industry and automation.
Keywords: інформаційні системи управління; автоматизація процесів керування; технологічні процеси; технологічні комплекси; ієрархічні системи; information management systems; control systems; automation of control processes; technological processes; technological complexes; hierarchical control systems