Спосіб очищення стічних вод від іонів хрому (Патент № 63816) - Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Гойко, Ірина Юріївна; Касаткіна, Таїсія Петрівна (My University, 2005)
Винахід відноситься до засобів очищення стічних вод від важких металів і може бути використаний на підприємствах хімічної, харчової, мікробіологічної та ін. промисловостях, а також на підприємствах машинобудування. The invention relates to means wastewater from heavy metals and can be used in the chemical, food, microbiological and others. industry and machine-building enterprises.
Keywords: магнітогідродинамічне перемішування; magnetohydrodynamic stirring effect; кафедра технології оздоровчих продуктів; цементація; магнітне поле; cementation; magnetic fields