Бабко, Євген МиколайовичСамофал, Максим Ігорович2016-11-112016-11-112016Бабко, Є. М. Вплив основних параметрів уварювання цукрових утфелів на фракційний склад кристалів цукру / Є. М. Бабко, М. І. Самофал // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : міжнародна науково-практична конференція, 8-10 листопада 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 203–204.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24531Визначили вплив основних параметрів на фракційний склад кристалів на основі аналізу відомих математичних моделей процесу уварювання утфелю. Встановлено, що основні показники фракційного складу кристалів цукру в кінці процесу уварювання цукрових утфелів І продукту залежать від об’ємного теплового потоку. Identified impact on the of basic parameters fractional composition of crystals by analyzing known mathematical model of boiling massecuite. Established that the key indicators fraction of sugar crystals at the end of the process of boiling sugar massecuite І products depend on the volume of heat flow.uk-UKутфельmassecuiteкристалcrystalкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВплив основних параметрів уварювання цукрових утфелів на фракційний склад кристалів цукруThesis