Імітаційне моделювання ізогідричного процесу уварювання та кристалізації утфелів - Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Коцюбанський, Андрій Миколайович (My University, 2012)
Побудована імітаційна модель процесу уварювання утфелів, проведено обчислювальні експерименти, в результаті яких отримано експоненційні аналітичні залежності зміни технологічних і масових характеристик в процесі уварювання цукрових утфелів. The simulation models of boiling massecuite have been worked out and conducted computational experiments, in which exponential analytical expressions technological and mass characteristics in the process of boiling sugar massecuite have been obtained.
Keywords: імітаційна модель; обчислювальний експеримент; живильний розчин; чистота; вміст кристалів; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; simulation model; computational experiment; nutrient solution; purity; crystal content; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки