Рекурентний аналіз як запорука виявлення конгруентних тенденцій у інноваційній діяльності підприємств - Струнін, Віктор Володимирович (Струнін, В. В. Рекурентний аналіз як запорука виявлення конгруентних тенденцій у інноваційній діяльності підприємств / В. В. Струнін // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 22-23 листопада 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012., 2012)
Досліджено вплив конгруентних тенденцій на розвиток підприємств. Проаналізовано доцільність використання рекурентного аналізу для прогнозування діяльності.
Keywords: розвиток підприємства; рекурентний аналіз; інноваційна діяльність підприємства; кафедра економіки праці та менеджменту