Кантур, Ольга Анатоліївна2023-04-252023-04-252023Кантур, О. А. Дослідження показників якості пресованих дріжджів вітчизняних виробників з розробленням рекомендації по їх використанню у хлібопеченні та провадження під час технічного переоснащення цеху №7 ТОВ «КИЇВ ХЛІБ» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кантур Ольга Анатоліївна ; наук. керівник Віра Гаврилівна Юрчак. – Київ, 2023. – 114 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40357otherхліб СімейнийпереоснащенняКиївхлібкулериFamily breadre-equipmentKyiv breadcoolersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження показників якості пресованих дріжджів вітчизняних виробників з розробленням рекомендації по їх використанню у хлібопеченні та провадження під час технічного переоснащення цеху №7 ТОВ «КИЇВ ХЛІБ»Other