Методичні підходи до вимірювання процесів розвитку підприємств - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2018)
Розглядаються існуючі методики та показники оцінювання процесів розвитку підприємств.
Keywords: розвиток підприємства; стан системи; кафедра економіки праці та менеджменту