Система управління ділянкою першої сатурації з використанням підходів тензорного аналізу - Кадура, Євгеній Олександрович; Сідлецький, Віктор Михайлович (My University, 2017)
Складність задачі управління подачею вапнякового молока та сатураційного газу на ділянку апаратів першої сатурації з’являється вже на етапі формування підходу до регулювання, саме тому запропоновано використати методи тензорного аналізу для моделювання, як технологічного процесу так і системи управління. The complexity of the task of controlling the supply of lime milk and carbonation gas to the station of the first carbonation apparatus appears already at the stage of the formation of the approach to regulation, and therefore it is proposed to use tensor analysis methods for modeling both the technological process and the control system.
Keywords: система управління; тензорний аналіз; ділянка першої сатурації; control system; tensor analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка