Економічні та організаційні аспекти енергоменеджменту на підприємствах харчової промисловості - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2013)
Розглянуто аспекти енергоменеджменту, який охоплює питання управління енерговиробництвом та енергоспоживанням.
Keywords: енергоменеджмент; служба енергоменеджменту; енергоменерговиробництво; енергоспоживання; нормаліація енергоспоживання; энергоменеджмент; служба энергоменеджмента; энергопроизводство; энергопотребление; нормализация энергопотребления; energy management; energy service; energy production; energy consumption; energy normalization; кафедра економіки праці та менеджменту