Деякі проблеми сучасної екохімії - Перепелиця, Олександр Петрович (My University, 2001)
В статті описані проблеми очищення води, змін парникового ефекту, захисту озонового шару, накопичення токсичних речовин у навколишньому середовищі, шкідливості кислотних опадів і дефіциту білка. Вказані шляхи вирішення цих проблем. Problems of purification of water, changing of vapour effect, protection of ozone layer, accumulation of toxical substances into neighboring environment, harm of acid precipitation and deficit of albumen. The ways of decision of this problems are showed.
Keywords: парниковий ефект; озоновий шар; проблеми; очищення води; vapour effect; ozone layer; problems; purification of water; кафедра харчової хімії