Драган, Аліна Дмитрівна2015-02-252015-02-252014Драган, А. Д. Перспективи виробництва м'ясопродуктів в Україні / А. Д. Драган // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 2. – С. 72-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19520У статті обґрунтовано, що розвиток м'ясопереробної галузі як органічної складової у стратегії розвитку національного аграрного сектору економіки з метою досягнення високого рівня продовольчої безпеки країни пов'язаний із функціонуванням вертикально-інтегрованих компаній, які створюють власну сировинну базу, впроваджують міжнародні системи управління якістю, реалізують екологічну політику. The article substantiates that the production of meat and meat industry development strategy are linked to the development of agricultural sector of Ukraine and operation of vertical integration of companies that create its own raw material base, create international quality management system and implement environmental policies to achieve a high level of food security.otherм'ясопереробна галузьпродовольча безпекаагропромисловий комплекспідприємствовертикально-інтеграційна компаніяmeat processing industryfood safetyagriculturebusinesscompany of vertical integrationкафедра економіки праці та менеджментуПерспективи виробництва м'ясопродуктів в УкраїніArticle