Страшинський, Ігор МирославовичФурсік, Оксана ПетрівнаРишканич, Роман Олександрович2023-02-072023-02-072022Страшинський, І. Вплив використання препаратів харчових волокон на колір м’ясних продуктів / І. Страшинський, О. Фурсік, Р. Ришканич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 224https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39016Одним із способів збільшення споживання та уникнення наслідків дефіциту клітковини є її використання у м’ясних продукта. Препарати харчових волокон використовуються в технології м’ясопродуктів кілька останніх десятиліть.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівдефіцит клітковиниячмінне волокноколір м’ясних продуктівВплив використання препаратів харчових волокон на колір м’ясних продуктівThesis