Philosophy of company - Chubenko, Larysa; Mykhalevych, Artur; Skyibida, Valeriya; Kitov, Nicholay (My University, 2019)
The philosophy of the enterprise is a set of principles and rules of relations between workers and employees, a peculiar system of values and beliefs, which is perceived voluntarily or in the process of education by all personnel of the enterprise. One can say more simply - this is the "moral code" of behavior in the enterprise. Філософія підприємства – це сукупність принципів і правил взаємовідносин робітників і службовців, своєрідна система цінностей і переконань, яка сприймається добровільно чи в про- цесі виховання всім персоналом підприємства. Можна сказати простіше – це “моральний кодекс” поведінки на підприємстві.
Keywords: philosophy; company; enterprise; principles and rules; філософія; компанія; підприємство; принципи та правила; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра технології молока і молочних продуктів