Стратегії виходу українських брендів на зовнішні ринки збуту - П'янкова, Оксана Василівна (My University, 2011)
Розглянуто стратегії виходу українських брендів на зовнішні ринки збуту

Сonsider an exit strategy Ukrainian brands to foreign markets
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; бренд; brand; стратегія; зовнішній ринок; strategy