Тури вихідного дня як напрям розвитку внутрішнього туризму - Сологуб, Юрій Іванович; Кулик, Артур Віталійович (My University, 2022)
Формування ринкової економіки в Україні посилило інтерес до форм і методів туристичного обслуговування населення. Розвиток даної галузі прискореними темпами та зростання ролі конкуренції і ступеня комерціалізації туристської діяльності привели до розуміння необхідності державного регулювання туристського бізнесу.

The formation of a market economy in Ukraine increased interest in the forms and methods of tourist service to the population. The development of this industry at an accelerated pace and the growing role of competition and the degree of commercialization of tourist activity led to an understanding of the need for state regulation of the tourist business.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; внутрішній туризм; тури вихідного дня; domestic tourism; weekend tours; туристський бізнес; tourism business