Технологічні особливості отримання ліпідовмісних безпечних і якісних продуктів - Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2017)
Проблема безпечності харчових продуктів гостро стоїть перед кожним учасником ланки: постачальник сировини – виробник – споживач. На кожному етапі, крім кінцевого отримувача продукту, важливим є дотримання технологічних методів виробництва, способів пакування, зберігання та транспортування, які дозволяють зберегти якісні та безпечні показники продукту. The problem of food safety is acutely faced by every member of the link: supplier of raw materials - producer - consumer. At each stage, except for the final recipient of the product, it is important to observe technological methods of production, methods of packaging, storage and transportation, which allow maintaining the quality and safety indicators of the product.
Keywords: олія; oil; безпечність; safety; харчовий продукт; food product; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів