Дунда, Світлана Петрівна2023-03-132023-03-132022Дунда, С. Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості / С. Дунда // European dimensions of sustainable development : proceedings of the IV international conference, October 20-21, 2022. – Kyiv : NUFT, 2022. – P. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39041Розглянуто стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості: концентрованого, інтегрованого та диверсифікованого зростання. Визначено, що стратегії розвитку передбачають інноваційний напрям і сприяє підвищенню ефективності управління розвитком. Strategies for the development of enterprises in the bakery industry are considered: concentrated, integrated and diversified growth. It was determined that development strategies provide an innovative direction and contribute to increasing the efficiency of development management.otherстратегіязовнішнє середовищерозвитокхлібопекарська промисловістьстратегічний менеджментstrategyenvironmentdevelopmentbakery industrystrategic managementкафедра економіки праці та менеджментуСтратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловостіArticle