Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2022)
Розглянуто стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості: концентрованого, інтегрованого та диверсифікованого зростання. Визначено, що стратегії розвитку передбачають інноваційний напрям і сприяє підвищенню ефективності управління розвитком. Strategies for the development of enterprises in the bakery industry are considered: concentrated, integrated and diversified growth. It was determined that development strategies provide an innovative direction and contribute to increasing the efficiency of development management.
Keywords: стратегія; зовнішнє середовище; розвиток; хлібопекарська промисловість; стратегічний менеджмент; strategy; environment; development; bakery industry; strategic management; кафедра економіки праці та менеджменту