Цукрове сорго - нетрадиційне джерело вітамінів та мінеральних речовин в технології харчових продуктів - Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2015)
Стан здоров’я сучасної людини в значній мірі визначається характером, рівнем та структурою харчування, які мають ряд серйозних порушень. Тому на сьогоднішній день виникає потреба у створенні продуктів, які б відрізнялись якістю, безпечністю та високим вмістом біологічно активних речовин. Водночас актуальним є питання розширення сировинної бази для таких продуктів. The health of modern man largely determined by the nature, level and structure of food, that have a number of serious violations. So far there is a need to create products that would differ quality, safety and high content of bioactive substances. However, enlargement is important raw materials for these products.
Keywords: мінеральні речовини; харчові продукти; цукрове сорго; вітаміни; minerals; food products; sugar sorghum; vitamins; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів