Харгелія (Карпутіна), Дар'я ДмитрівнаФролова, Наталія Епінетівна2015-07-012015-07-012015Карпутіна, Д. Д. Цукрове сорго - нетрадиційне джерело вітамінів та мінеральних речовин в технології харчових продуктів / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 84-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21449Стан здоров’я сучасної людини в значній мірі визначається характером, рівнем та структурою харчування, які мають ряд серйозних порушень. Тому на сьогоднішній день виникає потреба у створенні продуктів, які б відрізнялись якістю, безпечністю та високим вмістом біологічно активних речовин. Водночас актуальним є питання розширення сировинної бази для таких продуктів. The health of modern man largely determined by the nature, level and structure of food, that have a number of serious violations. So far there is a need to create products that would differ quality, safety and high content of bioactive substances. However, enlargement is important raw materials for these products.otherмінеральні речовинихарчові продуктицукрове сорговітаміниmineralsfood productssugar sorghumvitaminsкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра експертизи харчових продуктівЦукрове сорго - нетрадиційне джерело вітамінів та мінеральних речовин в технології харчових продуктівOther