Особливості застосування концепції Six Sigma в управлінні фінансово-економічними результатами підприємства - Арич, Михайло Іванович (My University, 2014)
У статті розглянуто розроблені особливості управління фінансово-економічними результатами діяльності підприємств на основі концепції вдосконалення управління Six Sigma. Досліджено структурні елементи реалізовано концепції оптимізації управління фінансово-економічними результатами. In the article the features developed management of financial and economic performance of the company based on the concept of improving the management of Six Sigma. Structural elements of the concept implemented to optimize the management of financial and economic results.
Keywords: Six Sigma; фінансово-економічні результати; підприємство; financial and economic results; company; кафедра фінансів