Оцінка ефективності впровадження сховища даних для задач планування харчового підприємства - М'якшило, Олена Михайлівна; Харкянен, Олена Валеріївна (My University, 2014)
Ефективність впровадження Системи підтримки прийняття рішень на основі технологій Data Warehouse, OLAP та Data Mining для задач планування харчового підприємства, пропонується оцінювати на основі визначення окупності і прибутку від інвестицій в розроблюваний проект. The effectiveness of the implementation of decision support systems based on technologies Data Warehouse, OLAP and Data Mining tasks for planning food business proposed to be evaluated on the basis of the definition of payback and return on investment in development projects.
Keywords: планування; харчові підприємства; сховище даних; planning; food company; data warehouse; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки