Купати “Курячі” (Патент на корисну модель № 80722) - Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна (My University, 2013)
Купати містять м’ясо куряче, спеції, воду та додатково амарантове борошно. Fried sausages contain chicken meat, spices, water and additionally amaranth flour addition.
Keywords: купати; fried sausages; м’ясо куряче; chicken meat; спеції; spices; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів