Інтернет-маркетинг в готельному бізнесі - Казакова, Олена Сергіївна; Примак, Тетяна Юхимівна (My University, 2018)
Визначені напрямки впливу інтернет-маркетингу в готельному бізнесі. The directions of the influence of Internet marketing in the hotel business are determined.
Keywords: інтернет-маркетинг; готель; internet marketing; hotel; кафедра туристичного та готельного бізнесу