Технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально-оздоровчого напрямку - Коваль, Фаїна Василівна; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2019)
У публікації висвітлено шляхи удосконалення технолоїї відомого італійського печива біскотті. The publication highlights ways to improve the technology of famous Italian biscotti cookies.
Keywords: біскотті; збагачення бета-каротином; biscotti; beta-carotene enrichment; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції